Psikolog Randevunu Al Terapiye Başla

Psikolog Randevunu Al Terapiye Başla

Zaman zaman yaşam koşullarına karşı iniş çıkışlar yaşanabilir psikolojik sıkıntılara hissedilebilir. Bu sıkıntılar çoğu insanı depresyon gibi psikolojik rahatsızlıklar sürükleyebilir. Psikolojik sıkıntıları önleyebilmek için birçok yöntem vardır.

Terapi almak için herhangi bir problem yaşıyor olmamız gerekmez. Bir psikoloğa giderek kendimizi daha iyi tanıyabilir psikoloğun sorduğu sorulara göre olup bitenlere farklı bir bakış açısı geliştirebiliriz. Terapi Vitrini ile kendinizi en uygun psikoloğu bulabilir yeni bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Ailenize, çocuklarınıza veya çift olanlar için ihtiyacınız olan terapiyi keşfedebilirsiniz.

Psikolog İle Randevu Almanın Faydaları;

Psikolojik terapi kişilerin duygusal ve zihinsel durumlar için yardımcı olabilir. İnsanların rahatsız eden düşüncelerini değiştirerek yaşama becerisi kazandırır.

Psikologlar çeşitli sorularla danışanlara yaklaştığı için farklı sorunlarla nasıl başa çıkılacağını öğrenilmesine yardımcı olur.

Ruhsal sorunlarınızın yanı sıra terapi diğer insanlarla olan ilişkilerinizi ve iletişiminizi iyileştirir, olumlu etkileri bulunmaktadır.

Kendimizle ilişkimizi düzenler. Hayatta hedeflere karşı duruşu ve sağlıklı bir benlik saygınızın olması bunun korunması mühimdir. Kendinizle aranız iyi tuttuğunuz sürece diğer insanlara da iyi davranma olasılığınız artmaktadır.

Terapi öz farkındalığı arttırır ve yaşamınız hakkında fikir verebilir, iç görü kazanmanızı sağlar.

Terapistinizden başa çıkamadığınız düşüncelere için objektif yorumlar geliştirebilir. Psikoloğunuzdan ihtiyacınız olan destek ve yardımı alabilirsiniz.

Terapi almanın başkalarına empati geliştirmenize ve kendinize şefkat göstermenize yardımcı olabilir. Kendinizi acımasızca eleştirdiğiniz olumsuz düşüncelerinizi ve davranışlarınızı sorgulamak konusunda adım atmanızı sağlar.

Terapi çeşitli konularda yardımcı olur. Probleminize göre terapistin belirleyeceği psikoterapi yöntemi değişebilir ve böylelikle ihtiyacınız olan fayda sağlayabilirsiniz.

Terapiyi yalnızca yetişkinler için değil çocuklarınızın herhangi bir ruhsal gelişimsel sorunları için pedagogdan yardım alabilir, çocuk ve ergenlerin ihtiyacına yönelik terapiste başvurabilirsiniz.

Psikoterapi sürecinde daha mutlu hissedebilir olumlu duyguları hissetme yoğunluğunuz artar.

Farkındalığınız gelişir ve daha üretken olursunuz. Performansınız önündeki engelleri keşfedebilir ve psikoloğunuzla birlikte etkili çözümler bulabilirisiniz.

Terapistinizle beraber terapötik bir birliktelik kurmanız danışanın güven duygusunu pekiştirir ve danışanın kendisini daha net ifade etmesine sağlar.

Terapi almak bir yolculuk olduğu için olumlu duygulara ulaşmanız için bazen negatif yönleri, davranışları fark etmeniz mutsuz hissettirebilir. Bu da kendinizle yüzleşmenizi, kaygılarınızı, atacağınız adımları tanımanızı sağlar.

Terapi kendine keşif yolculuğudur.

Görmediğiniz yönleri görür ve geçmişte tamamlanmamış işleri, hisleri tamamlayabilirsiniz.

İfade etmekten çekindiğiniz duyguları dile getirirsiniz.

Hayatın değişen koşullarına karşı güçlenirsiniz ve bazen de güçlü olmak zorunda olmadığınızı fark edersiniz.

Psikoterapi ile mental sağlık sorunlarınıza çözüm bulabilirsiniz.

Terapi acı veren deneyimlere karşı psikolojik destek sağlar.

Hayatınıza karşı sorumluluğu almanızı, özgüven geliştirmenize yardım eder.

Kendinizi sakinleştirebilme kapasiteniz artar, duygularınızla baş etmeyi öğrenirsiniz.

uzman psikologa randevu nasil alinir

Uzman Psikoloğa Randevu Nasıl Alınır? 

Uzman psikoloğa randevu nasıl alınır sorusunun en kolay ve güvenilir yolu Terapi Vitrininde. İhtiyaç duyduğununuz zaman ve  (online - yüz yüze - evde)   istediğiniz yerde alanında uzman Psikolog ile terapi hizmeti alabilirisiniz.

  1. Ücretsiz olarak hesabınızı açın ve ihtiyacınız olan hizmeti seçin.
  2. Terapi almak istediğiniz psikiyatristi seçin.
  3. Size en uygun psikiyatristi ve görüşme yöntemini (yüz yüze, online ve evde) belirleyin.
  4. Uygun olduğunuz tarih ve saatleri takvim üzerinden belirleyip randevunuzu oluşturun.
  5. Güvenli ödeme yöntemi ile size uygun ödeme yöntemi (Nakit/ EFT /Kredi Kartı/Online) olarak ödemenizi tamamlayın.
  6. Çağrı merkezi desteği ile uygun terapistlere yönlendirme desteğinden faydalanabilirsiniz.
  7. Randevu hatırlatma servisi ile randevunuzun yaklaştığını bildirimlerinizden takip edin.
Psikiyatri Randevu Nasil Alinir

Terapi Vitrini bünyesinde bulunan ücretsiz ön görüşme imkanı sunan online uzman psikologlardan ihtiyacınız doğrultusunda size en uygun ilgili terapiste ulaşmak için  https://terapivitrini.com/terapist  sayfasını ziyaret edebilir ve  randevuyu alabilirsiniz.

Sıkça Sorulan Sorular

Yorumlar

YORUM YAPMAK İÇİN GİRİŞ YAPIN

Kategori