Online Terapi

Online Terapi

Online terapi alanında uzman terapistlerle ihtiyacınıza yönelik internet ortamından aldığınız danışmanlık desteği olarak tanımlanabilir. Online terapide herhangi bir yere gitmeye gerek kalmadan ister ofisinizden ister evinizde rahat köşenizden katılabileceğiniz, zamanınızdan tasarruf sağlayabileceğiniz hem yol zahmetine girmeyeceğiniz bir seçenektir.

Geleneksel yani yüz yüze terapiden tek farkı internet bağlantısının yeterli olduğu bilgisayar, telefon ya da tabletten ekonomik bütçene göre kendin seçtiğin terapistle uzaktan hizmet alma uygulamasıdır.

Online terapi seçeneği çeşitli nedenlerle evden çıkamayanlar, engelliler ve daha kolay bir şekilde terapi hizmetine ulaşmak isteyenler için hızlı bir çözümdür. Özellikle dijital ortama alışmış çocuk ve ergenler için psikolojik destek için olumlu etkileri bulunmaktadır.

Destek almak isteğiniz danışmandan yüz yüze görüşme imkanınız yoksa farklı şehirlerde yaşıyorsanız online destek hizmetinden yararlanabilirsiniz. Hayatını kolaylaştırmak ve her alandan imkanları yakalamak için online terapiyi denemelisiniz.

Online Terapinin Avantajları

  1. Online terapi herkes için ulaşılabilir bir hizmettir.
  2. Şehir merkezine veya istediği terapistten görüşme imkanı olmayan kişiler için motive edici bir seçenektir.
  3. Yüz yüze terapi seanslarına göre daha ekonomiktir. Kendi istediğiniz terapistten bütçenize göre terapi desteği alabilirisiniz.
  4. Online terapi ile zahmetsiz bir şekilde zaman kaybı olmadan, salgın hastalık faktörlerinden etkilenmeden, yolda yorulmadan, trafik sıkışıklığı veya iş yoğunluğu derdi olmadan terapi seanslarınıza katılabilirsiniz.
  5. İnternet erişimi olan her yerden katılabilirsiniz. İstediğiniz terapistti kendi uygunluğunuza göre seçebilirsiniz.
  6. Terapi Vitrini terapi hizmetine ihtiyaç duyanlar ile terapistleri bir araya getirmek üzere tasarlanmış bir platformdur.
  7. Psikoterapiden fizyoterapiye kadar ihtiyacın doğrultusunda seçebileceğin online terapi desteğinden faydalanabilirsiniz.

Merak ettiğiniz tüm soruları bize yorum ile iletebilirsiniz. Terapi Vitrini bünyesinde bulunan ücretsiz ön görüşme imkanı sunan online terapi veren psikologlardan ihtiyacınız doğrultusunda size en uygun ilgili terapiste ulaşmak için  https://terapivitrini.com/terapist/filter/online-terapi  sayfasını ziyaret edebilir ve  randevuyu alabilirsiniz.

Online Terapi Randevusu Ne Kadar?

Terapi Vitrini hızlı randevu alma kolaylığı ile istediğin zaman istediğin terapistle online seçeneği sunmaktadır.

Online Terapi fiyatları terapistin uzmanlık alanlarına ve deneyimlerine göre değişiklik göstermektedir.

Terapi seansları için sabit bir ücret yoktur. Seçtiğiniz terapi hizmetine ve terapist kendi hizmetleri için fiyat belirlemektedir.

Seans süreleri seçmiş olduğunuz terapist ve alacağınız terapi hizmetine göre değişmektedir. Terapistinizin profilinden ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Sizin için en uygun terapisti bulmak ve fiyatları görmek için Terapi Vitrininden randevu alabilir güvenli ödeme alt yapısıyla ödemeni gerçekleştirebilirsiniz.

Online Terapi Randevusu Nasıl Alınır?

Online terapi randevu nasıl alınır sorusunun en kolay ve güvenilir yolu Terapi Vitrininde. İhtiyaç duyduğununuz zaman ve  (online - yüz yüze - evde)   istediğiniz yerde alanında uzman Psikolog ile terapi hizmeti alabilirisiniz.

  1. Ücretsiz olarak hesabınızı açın ve ihtiyacınız olan hizmeti seçin.
  2. Terapi almak istediğiniz psikiyatristi seçin.
  3. Size en uygun psikiyatristi ve görüşme yöntemini (yüz yüze, online ve evde) belirleyin.
  4. Uygun olduğunuz tarih ve saatleri takvim üzerinden belirleyip randevunuzu oluşturun.
  5. Güvenli ödeme yöntemi ile size uygun ödeme yöntemi (Nakit/ EFT /Kredi Kartı/Online) olarak ödemenizi tamamlayın.
  6. Çağrı merkezi desteği ile uygun terapistlere yönlendirme desteğinden faydalanabilirsiniz.
  7. Randevu hatırlatma servisi ile randevunuzun yaklaştığını bildirimlerinizden takip edin.
Psikiyatri Randevu Nasil Alinir

Online Terapi Ücretleri

Terapi vitrini, terapiyi herkes için erişilebilir hale getirir. Her yerde kolaylıkla ulaşabileceğiniz online terapiye ihtiyacınız olan terapiyi hemen seçerek başlayabilirsiniz.

Online terapi ücretleri yüz yüze terapi ücretlerine göre daha uygundur. Terapi Vitrininde ihtiyacınız olan tüm terapi alanlarına ulaşabilirsiniz.

Online terapi ücretleri talep ettiğiniz hizmete göre değişiklik göstermektedir. Seanslar için sabit bir ücret yoktur her terapist verdiği hizmet için kendi fiyat belirlemektedir. 

Terapi Vitrini bünyesinde bulunan ücretsiz ön görüşme imkanı sunan online terapi veren psikologlardan ihtiyacınız doğrultusunda size en uygun ilgili terapiste ulaşmak için  https://terapivitrini.com/terapist/filter/online-terapi  sayfasını ziyaret edebilir ve  randevuyu alabilirsiniz.

Sıkça Sorulan Sorular

Yorumlar

YORUM YAPMAK İÇİN GİRİŞ YAPIN

Kategori